Vem ska få installera din nya AV-anläggning?

14 maj 2020 jonas olsson

Du som behöver ett AV-system installerat har kanske funderat på vad som krävs för att få ett lyckat projekt levererat. Det kan finnas många som säger sig vara experter på AV-installation, men hur kan du vara säker på att det är sant? Du har kanske googlat “av installation” flera gånger, bara för att komma upp tomhänt eller i bästa fall osäker på vilket företag du ska välja. Den här artikeln är tänkt att hjälpa dig hitta rätt, samt lära dig vad du behöver tänka på när du väljer AV-installatör.

 

En hjälpande hand eller hjälp från grunden? 

Är du någorlunda kunnig inom ämnet AV-teknik så kanske du funderar på att pröva dina färdigheter och installera systemet på egen hand. I detta fall kan du bara behöva lite vägledning kring vilken anläggning du bör välja. Är du däremot nybörjare inom området så måste du hitta någon som kan hjälpa dig förverkliga dina idéer redan från den tidiga byggfasen. Därför finns AV/IT, ett företag med högkvarter i Haninge. De är experter på både AV-installationer och IT-system. Har du frågor om ett befintligt projekt får du gärna ringa upp dem och be om råd. Du kan också lämna över hela ansvaret för ditt projekt tills dess att AV-systemet är driftklart.

 

 

Behöver ditt AV-system lite kärlek?

Om du redan har en AV-anläggning hemma som tjänat dig i några år så kanske du funderar på att byta ut den. Ibland är detta dock inte nödvändigt. Om du tror att ditt system kan hålla en tid till och endast behöver lite service så kan du också kontakta AV/IT. De utför service på alla sorters AV-anläggningar. Det finns också en möjlighet för dig att spara pengar genom att teckna ett serviceavtal med dem; du får då flera alternativ kring servicens regelbundenhet, varav det vanligaste är en gång om året. Kontakta Kundservice och fråga på!

Fler nyheter