Sommaren hälsar på igen

26 augusti 2019 Mikael Barani
Sommaren hälsar på igen

Frågan är om det är linnebyxorna eller chinos herr som gäller?
’Cause summer is back, baby!

Den som har semestern sparad till denna vecka kan verkligen njuta av lite extra sommar. Nästan trettiogradig värme har nämnts, och möjlighet till sol och bad (även om vattnet kanske har blivit lite kallare under den senaste tiden). Vi som jobbar kan ju alltid tittade suktande ut genom fönstret och ta med oss lunchlådan ut i det gröna.
Alltid är det något, om än en klen tröst.

Nåja, man får väl ändå vara nöjd med den sommar som var. Den var helt okej faktiskt. Inte riktigt lika stekande het som den som svepte in över oss förra året. Å andra sidan så var det rätt påfrestande.
Nej då passar det bra med några dagar av nedkylande regn emellanåt. Åtminstone måste alla pollenallergiker ha varit glada åt regn lite här och där.

För övrigt ska julen i år bli en riktig möjlighet till knegarsemester. Pusslar man ihop ledigheten på ett smart sätt så kan den bli riktigt lång när man räknar in nyår och trettondagarna också. Då kan det vara läge för att planera in någon skön resa, ha sina chinos från 2Trendy i beredskap.

Kanarieöarna är ju alltid ett säkert kort. Eller så kanske man tar något i de varmare delarna av Medelhavet. Visst finns Thailand också, men det är så sjukt långt bort.
Kanarieöarna är ju trevligt för att det trots allt är Europa. Ibland vill man helt enkelt vara borta, men ändå hemma. Så att säga.

Sedan är det spanska köket så sjukt gott. Bara alla korvar och ostar de har får det att vattnas i munnen på en.

Nåja, det finns fortfarande lite tid kvar för att planera detta. En solsemester på vintern laddar verkligen upp batterierna inför resan fram till den efterlängtade våren.

Fler nyheter