Solfilm på coola bilar

04 maj 2020 jonas olsson
Solfilm på coola bilar

När man nämner ordet solfilm, tänker man förmodligen i första hand på coola bilar med mörktonade rutor. Det ser snyggt ut, men det fyller också en mycket viktig funktion. Solfilm stänger ute solljuset och eliminerar så mycket som 99 % av det skadliga UV-ljuset. Dessutom blir bilen svalare att åka i, så det är en ren bekvämlighet. Eftersom man inte blir utsatt för skarp sol när man åker i en sådan bil är det också behagligare för ögonen. En annan praktisk sak är att tjuvar inte ser så lätt vad som finns i bilen när den står parkerad om rutorna har solfilm.

 

Byggnader med solfilm

Stora gallerior, flotta kontor med mycket glas, kontorshus och institutioner finns i de flesta städer. Tittar du efter byggnader med solfilm i Växjö hittar du dem säkert. Det är mycket populärt att använda solfilm nuförtiden när det finns stora glaspartier på byggnader, inte minst i korridorer och passager, och det innebär i vissa fall också ett visst insynsskydd. Det är ofta utrymmen som skulle bli väldigt varma utan solfilm. Det är mycket snyggt dessutom, och det finns en mängd olika nyanser och varianter att välja mellan.

 

 

Solfilm i affärsfönster

Har man till exempel ett fönster i en lagerlokal eller ett skyltfönster där man riskerar att varorna bleks, kan man ha solfilm som skyddar och bevarar produkterna och håller dem fina. Dessutom blir det som sagt en behaglig temperatur innanför när det är gassande sol. Känsliga varor mår definitivt bättre då, och även om man inte precis sätter CD-skivor mitt i solskenet, kan det finnas annan utrustning eller elektronik i affären som man ändå vill ha i skyltfönstret. Ska du beställa solfilm, välj ett företag som har mycket att välja på. Välj ut den solfilm du vill ha till dina olika användningsområden, så skyddar du både dina varor och dina ögon.

Fler nyheter