Skicka blommogram till någon kär i Stockholm

29 mars 2021 Lily Hansen

Om du vill ge blommor till någon kär i Stockholm, men inte finns i närheten och kan ge det själv, så finns det andra sätt att nå fram. Genom att beställa ett blommogram i Stockholm kan du skicka de blommor du önskar till den du önskar. Du kan även skriva ett kort av eget val, och med den text du vill förmedla. Dessutom kan du helt välja vilken tid du vill att blommorna ska komma fram. 

Som mottagare är det något alldeles speciellt med att det ringer på dörren och ett bud står utanför med blommor. Det visar att någon tänker på dig även om de inte är i närheten.

 

Välja rätt blommor

När du ska skicka ett blommogram så brukar det finnas olika förutbestämda buketter att välja bland. Ofta så är de sammansatta för att ha en viss betydelse, eller så kan de hålla ett tema eller färgställning. 

Du kan även välja att komponera din egen bukett med de blommor som finns hemma i blomsterbutiken. Det kan vara en bukett med några utvalda blommor eller flera av samma sort. En populär bukett innehåller enbart röda rosor för att visa hur mycket du älskar den personen. Den buketten brukar vara extra uppskattad.  

 

Sänd ett budskap

Vill du vara extra klurig så kan du välja att läsa på om blomsterspråket och skicka blommor enligt det. Du kan välja att förmedla att du älskar någon, saknar någon, vill träffas eller något annat av alla de budskap som finns. Kanske skriver du endast på kortet att du hänvisar till blomsterspråket så får mottagaren leka detektiv och själv söka upp det som du vill säga. 

Är du osäker så fråga gärna butiken du ska skicka blommogram med. Men annars är en blandad bukett med allsköns blommor alltid lika uppskattad. Eller en trevlig krukväxt i passande kruka. 

Fler nyheter