Säkra din fastighet med moderna metoder

14 april 2020
Lily Hansen
Säkra din fastighet med moderna metoder

Det finns lås och så finns det lås. I många år har den mekaniska varianten med ett dörrlås och nyckel i metall varit standard, både vad gäller hem och företag. Nu har vi klivit in i den teknologiska tiden, och det är inte mer än rätt att låssystemet hänger med! Ja, faktum är att det redan har gjort det. Men har du? Annars är det på tiden att överväga det digitala alternativet. Kanske låter det avancerat. Ett mekaniskt lås är ju enkelt, både på gott och ont. Men digitalt behöver inte vara lika med svårt. Faktum är att det elektroniska låset Iloq är både tryggt och lätthanterligt.Ta makten över åtkomsten till din lokal

Nackdelen med de klassiska metallnycklarna är att de lätt tappas bort, vilket kan resultera i både krångel, huvudvärk och höga kostnader. Med ett digitalt låssystem slipper man detta. Eftersom detta system administreras via en dator kan en borttappad nyckel spärras med ett knapptryck och man behöver inte oroa sig över att den skulle hamna i fel händer eftersom den därmed blir obrukbar. Skulle nyckeln sedan återfinnas kan den åter tas i bruk, och allt är i sin ordning. Systemet möjliggör också åtkomst under bestämda tider för den som önskar detta. Dessutom kan man välja om en nyckel ska fungera till alla dörrar eller om åtkomsten ska vara begränsad till vissa av dem. 

 

 

Enkel att installera

Kanske tänker du att ett byta av låssystem är ett krångligt projekt som kräver både kablar och batterier. Så är det inte. Låssystemet skapar sin egen elektricitet när nyckeln stoppas in i cylindern och installationen kräver inga förändringar på befintliga dörrar. När det väl finns på plats kräver det minimalt med underhåll och administreras via en dator som kan ändra olika nycklars behörighet hur många gånger som helst. Framtiden är här, och den stavas Iloq.

Fler nyheter