”Säg det med ett leende”

17 april 2020 william eriksson
”Säg det med ett leende”

”Säg det med ett leende” är en rad i en känd, svensk gammal klassisk sång. Och nog är de många, det vill säga sångerna, som sjunger om leenden och skratt. Så inte konstigt att det för de allra flesta av oss är viktigt att ha ett vackert leende. Vad kan vara viktigare då än att ha fina tänder? Likt reklamen så vill vi gärna att de ska vara glänsande och skinande vita. Ett vackert leende ger en god självkänsla, men utstrålar också framgång, självförtroende, något vackert och är också möjligen en signal om god ekonomi. En bra tandläkare är en viktig väg till ett framgångsrikt leende.

 

Är ett vitt och vackert leende det samma som god tandhälsa?

Ett vitt, vackert leende är dock inte det viktigaste med tänderna, utan det är ju en god tandhälsa. En god tandhälsa behöver givetvis inte vara det samma som ett vackert, vitt leende. Att sköta tandhälsan görs bäst genom regelbundna kontroller hos tandläkaren. Detta så att förebyggande insatser kan göras för att inte dålig tandhälsa ska utvecklas. Viktigt är också att tänka på vad och hur man äter. Man bör undvika småätande, socker och saker som fräter på tänderna som exempelvis kolsyrade drycker. Att borsta tänder regelbundet och använda tandtråd är andra saker som vi själva dagligen kan ta ansvar för, för att få en bra tandhälsa.

 

 

Bred kompetens samlad under ett tak

Ditt val av tandläkare är därför viktigt. Välj en tandläkare som kan erbjuda många olika insatser, som exempelvis kontroller, implantat, rotfyllning, akuttandvård med mera. En del av dessa tandläkare erbjuder också tandblekning. En tandläkare som erbjuder en sådan omfattande tandvård järfälla är Glorident. De erbjuder alltid en behandlingsplan och hjälper till med finansiering och avbetalning om det skulle behövas. Sedan är det bara att le, och hela världen ska le mot dig.

Fler nyheter