Rama in snygga affischer istället för att köpa dyra tavlor

07 december 2020 Cecilia Olsson

Tomma väggar i ett hem kan kännas väldigt kalt och vissa gånger även stelt. Det ger ofta en kall känsla och hemmet blir helt enkelt inte lika ombonat som då det sitter något på väggarna. Tavlor är såklart det bästa sättet att fylla väggarna, men det kan också bli ganska kostsamt om man sedan tidigare inte sitter på ett lager. Äkta tavlor i all ära men ett betydligt mer ekonomiskt sätt är att rama in affischer istället, det kan se minst lika vackert ut som ”äkta vara”.

Placera tavlorna rätt

Det finns såklart ingen mening att fylla varje meter på väggen med tavlor men några väl utvalda som är rätt placerade blir riktigt snyggt. Då man sätter upp en tavla är det oftast bäst att inte placera den för högt eller lågt utan placera den så att centrum på bilden sitter ungefär i ögonhöjd. Vill man bygga en tavelvägg så kan man utgå från mittpunkten på den. Ska man placera en tavla över en möbel så är det ofta snyggast att centrera tavlan utefter möbelns placering. 

Skapa ett tema eller en röd tråd

En annan fördel att välja inramade planscher istället för äkta tavlor är att man sannolikt har råd att köpa flera på en och samma gång. Det gör det lättare att hitta matchande motiv så att de kan gå som en röd tråd i rummet eller kanske till och med i hela bostaden. 

Affischer för alla smaker

Söker man fina affischer av hög kvalitet kan man vända sig till Sohu-shop. De har ett brett sortiment av planscher till både barn och vuxna som håller mycket hög kvalitet. Förutom att de kan garantera den goda kvaliteten så kan de, tack vare att de tillverkar dem själva, även erbjuda sina kunder möjligheten att designa sina egna affischer. Du hittar hela sortimentet och kan beställa på https://sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html.

Fler nyheter