Möt nya årstider i glada färger

16 april 2020 Lily Hansen
Möt nya årstider i glada färger

Den efterlängtade våren är en årstid som får glädjen att spritta i själen. Hur möter du våren? Blir du sugen att dra fram något gammalt ur garderoben eller lockas du av tanken att unna dig något nytt fint med mönster och färg? Oavsett vilken årstid, stil och personlighet så mår du bra av extra färg och mönster. Kolla in utbudet av Only kläder till exempel. Där finns djurmönstrat, blommigt och gult. Visst blir du glad? Fira dig själv med lite extra nyheter och lys upp din garderob. Oavsett om du pluggar, jobbar eller är ledig så är det galet snyggt med en färgad topp till dina jeans, inte sant?

 

Hur kombinerar du?

Vanligtvis har vi en basgarderob med x antal nederdelar och mängder av överdelar. Alltså ett par svarta eller blå jeans går ju att kombinera med en mängd olika mönster och färger på topp, blus eller tröja. Varför inte addera en galet mysig och snygg kofta? Bland Onlys kläder hittar du både topparna, blusarna, jeansen och koftan. Allt du kan drömma om och önska dig för en ny och upplyftande garderob. Vill du känna dig extra fin och elegant kan du ju även passa på att införskaffa den lilla svarta, kanske en skjortklänning eller en i A-form. 

 

 

Fördelar på alla vis

Förutom att Only kläder passar alla stilar och former så har de ju även alla prisklasser. Oavsett vem du är eller vad du är ute efter så kan du komma hem med något. Favoriserar du vissa material eller modeller – Only har det! Gillar du vissa färger eller mönster – Only har det! Har du bara råd med lite eller vill du handla för mycket – Only har det! Och när du ändå är i farten och beställer till din färgglada garderob så låt fler favoriter slinka ner i samma påse och betala endast en frakt.

Fler nyheter