Med väggdekor kan du göra hemmet extra trevligt och personligt

21 januari 2021 Cecilia Olsson

Med väggdekor är det möjligt att ta in en känsla i ett rum så det att upplevas på ett nytt sätt. Det är en enkel metod för att förändra ett utrymme och anpassa det efter den som bor där. Väggdekor passar till exempel väldigt bra i ett barnrum, där kan färgglad och lekfull väggdekor avspegla barnet som bor i rummet. Väggdekor är också ett bra sätt att muntra upp sig själv eller andra på en daglig basis genom att dekorera med texter som peppar eller påminner om det man har att vara tacksam för.

Väggdekor är fint i barnrummet 

Väggdekor är perfekt för att göra barnrummet lite extra gulligt, eller tufft om barnet är i den åldern. Hos Sohu-shop går det att hitta väggdekor som passar oavsett. Det finns härliga motiv som kan sättas upp i hela rummet med exempelvis luftballonger eller gulliga pingviner. Det finns också motiv som passar den som vill att det ska se lite hårdare ut med till exempel en dödskalle på väggen. Motiven går att få i svart eller härliga färger beroende på vad det är man önskar. 

Några väl utvalda ord till väggen

Ibland behöver man bara en påminnelse om vad man har att vara tacksam för eller en uppmuntran som får en att tänka i rätt banor. Väggdekor är fint på det sättet att det kan fungera både som dekoration i ett rum samtidigt som det kan förmedla ett budskap i textform. Det finns många citat som kan ha en positiv effekt om man läser det dagligen och passar därför perfekt att sitta i hallen så att det är det första man ser då man kommer hem eller varför inte i sovrummet så att det är det sista man ser innan man ska sova på kvällen. 

Gå in på sohu-shop.se väggdekor och hitta dekoren som kan förgylla just ditt hem. 

Fler nyheter