Måttanpassade garderober för bostaden

30 november 2021 william eriksson

editorial

Förvaring är ofta det som man har för lite av, hur man än bor. Men det finns ett sätt man kan ta till som gör att man kan skapa extra förvaringsytor utan att man knappt ens märker av det. Det kallas för måttanpassade garderober. Med det menas att du har en yta som du kan undvara och därefter kan du skapa en förvaring som är exakt i det mått som du vill ha, vilket kan innebära att du får en förvaring som kan vara mycket liten eller mycket stor.

Du kanske exempelvis har en yta bakom en dörr, där du kan klämma in en garderob utan att ens märka av att du mist det utrymmet. Det kan vara ett mellanrum mellan möbler, där du ändå inte har något annat av nytta. Eller så kan det helt enkelt vara så att det utrymme, där du vill ha en garderob, inte stämmer överens med någon garderob som finns på marknaden. Vilket gör att du antingen får onödigt mycket luft eller att du inte får dit någon garderob alls.  

 

image

 

Förvaring där du vill ha den

Med måttanpassade garderober kan du få förvaring där du vill ha den, och det innebär inte bara att garderoberna ska passa på bredden. Det kan vara höjden eller djupet som kan vara bekymret som du tampas med. Garderober är ofta väldigt djupa, och ibland är de så pass djupa att du egentligen inte har någon nytta av det. Det kan även vara så att du får problem med att placera dem på grund av djupet.

När du kan välja måtten precis hur du vill, så kan du också plötsligt få garderober som är mycket högre eller lägre än vad som är standard. För standard kan vara bra och enkelt, men det är också alldeles för ofta som du har helt andra slags behov. 

 

Fler nyheter