Magasinera av flera anledningar

21 april 2020 patrick pettersson
Magasinera av flera anledningar

Trångt med utrymme efter flytt till mindre bostad, eller ihopflyttad med partner och grejer utan plats i hemmet? Båda situationerna är helt sannolikt något flera kommer att uppleva någon gång i livet. Möbler och prylar som inte får plats i det nya boendet. Ditt nya hem kanske ska delas med någon annan och det måste kompromissas, eller så är det nya hemmet mindre efter att barnen flyttat ut och villan inte längre behövs. Man samlar på sig massor av saker under åren och även om de någon gång fyllt en funktion kanske de inte gör det längre, eller så är man i en fas i livet där de måste stuvas undan för tillfället. Magasinering är lösningen på alla problem.

 

Hög säkerhet ger trygghet

Att magasinera sina grejer är vanligt och något många gör över en längre period i livet. Ibland behövs det bara några månader, mellan flyttar exempelvis, eller om man vill prova på något år utomlands och inte kan ta med sig sina saker. Oavsett känns det bra att veta att det finns en trygg lösning på problemet. Lagret där sakerna magasineras kräver ofta en nyckel eller någon typ av identifiering för att få tillgång till sitt förråd, därav kommer inga obehöriga in. Är säkerheten ännu högre finns det även övervakningskameror.

 

Storlek och tid avgör priset

För den som bor i Uppsala med omnejd finns det magasinering i Uppsala här: https://www.flyttharry.se/. Om man magasinerar saker som man behöver hämta någon gång i veckan kan det vara smart att välja ett lager som ligger nära ens egna bostad. Priset man betalar är ofta per kubikmeter och per månad, eller eventuellt en ännu längre period om man vet att sakerna ska vara undanstoppade ett längre tag. Vissa hyr sina förråd flera år i taget för att vara säkra på att de behåller sin plats.

 

Fler nyheter