Luftfräschare för olika smak och behov

19 oktober 2020
Cecilia Olsson

Vill du bjuda hem gäster och få komplimanger för ett väldoftande och fräscht hem? Eller vill du helt enkelt alltid mötas av en underbar doft då du stiger innanför dörren? Då är luftfräschare produkten för dig. Med luftfräschare kan du sprida väldoft i hemmet och det finns dessutom flera olika modeller och dofter för att du ska få något som passar just dig.

Doftpinnar och doftljus för en diskret arom

Vill du ha en mild doft som ligger i bakgrunden så är doftpinnar ett mycket bra alternativ, de är dessutom väldigt dekorativa och kan användas som en fin detalj i inredningen i tillägg till att de sprider en härlig doft. Doftljus ger också ifrån sig en subtil doft som blir intensivare då du tänder ljuset. Ett doftljus kan också fungera som dekoration och skänker dessutom härlig stämning i rummet. 

Sprayer och dispensers för intensiv väldoft

En spray är lite mer kraftfull i doften men den döljer också snabbt otrevliga odörer som man inte vill ha i hemmet. Den är perfekt att ha inne på toaletten och den är också effektiv om du vill välkomna gästerna med god doft genom att spraya ett par gånger i hallen innan de anländer.

Dispensers är perfekt för den som ständigt vill ha ett väldoftande rum utan att behöva göra något. Med en elektrisk eller batteridriven luftfräschare kan du antingen att ställa in hur ofta du vill att den ska sprida väldoft eller så gör den det kontinuerligt fram till dess att det är dags att fylla på den, hur smidigt som helst. 

Beställ på nätet, enkelt och tryggt

Hos Coolpriser hittar du massor av olika luftfräschare samt refills i många olika dofter. De erbjuder såklart riktigt bra priser och snabba leveranser. Så det är bara att klicka i produkterna du vill ha och vänta på att snart kunna fylla hemmet med väldoft.

Fler nyheter