Lampor kan man inte få för många av

17 april 2020 Eva Olsson
Lampor kan man inte få för många av

Man behöver flera, olika lampor för att ljussätta sitt hem. Först och främst behöver man taklampor förstås, men även läslampor och mysbelysningar. Hemmet kan belysas på väldigt olika sätt och när det gäller mysbelysningar är det bättre med flera dämpade ljuskällor än några få som är starka. Lampor är bland den viktigaste detaljerna i ett hem och det är något som man inte klarar sig utan. Allra helst under den mörkaste årstiden.

På Lampemesterens webbshop finns det otroligt många, snygga lampor att välja bland. Ett av deras många märken är PH-lampan, som det finns en mängd olika utföranden av. Allt från vägglampor, bordslampor till golvlampor och pendlar. PH-lampan som förutom är otroligt populär är dessutom världsberömd.

Det som kännetecknar PH-lampan är dess 3-skärms system, där man får ut det optimala av belysningen utan att bli bländad. Den här lampans design passar perfekt i så gott som alla hem med sin skandinaviska stil.

När det gäller bordslampan passar den lika bra i vardagsrummet som skrivbordet, där den ger ett fullgott och bländfritt ljus. Alla lamporna har en stilren design och här kan du välja en bordslampa med en fot av mässing med munblås opalt glas. Det finns även bordslampor med en fot av krom eller svart, metalliserad mässing.

På Lampemesteren hittar du även en jättesnygg utomhuslampa från PH med svart, pulverlackerad fot. Här finns många andra märken att välja bland också. För att nämna några så har House Doctor flera, olika lampor och dessutom en ljusslinga. Charlie & Friends har jättesöta nattlampor för barn i form av en kanin och även av hunden Snobben. Dessutom hittar du här lampor från GUBI och Cph Lighting. Men det finns många, många fler märken att välja bland här.

Alla priser på Lampemesterens webbshop är angivna i svenska kronor. De levererar via PostNord och om du handlar för mer är 999 kr är frakten gratis.

https://www.lampemesteren.se/poul-henningsen-designer-se/

Fler nyheter