Kontorsmoduler med flexibel placering

22 juni 2021 Lily Hansen

Har du funderat på att hyra en kontorsmodul? Det är ett bra och prisvärt alternativ till att ta den fasta kostnaden att bygga eller köpa ett hus. Kanske har du inte så mycket pengar att investera, och kanske vill du inte låsa dig vid att ha en viss placering på ditt kontor. 

Med kontorsmoduler är man fri att välja standard på kontoret och få den moderna lokal man önskar. Samtidigt kan man välja att ha den för en viss tidsperiod, och sedan byta till en annan eller flytta den. Om man inte är riktigt klar över hur lönsam verksamheten kommer att bli framöver är det enklare att hyra än att köpa. 

Specialutförande beroende på användning

När du väljer kontorsmodul kan du få den i specialutförande, med den bästa isoleringen och de bästa mattorna. Du styr över ljudnivån och prestandan på ditt kontor och ifall du vill ha specialglas i fönstren så att det inte blir så varmt.

Ska du ha din kontorsmodul som psykologmottagning eller advokatkontor har du fördelen att ha en lokal som inte ingår som en del av din bostad. Klienterna går till en annan adress, vilket gör det lättare att skilja mellan bostad och arbete.

Man bestämmer planlösning och placering

Även kommuner och stora företag har upptäckt fördelarna med kontorsmoduler. Moduler går att förändra och justera, man kan placera flera jämte varandra, och man styr själv över prestanda och användning. Skulle man hyra ett hus är det inte säkert att planlösningen är optimal där, och man kanske får hålla tillgodo med en fastighet som är både sliten och opraktisk.

Kontorsmoduler ger en modern arbetsmiljö, och skulle man behöva flytta kontoret är det enkelt att ställa modulerna på en annan plats. Man kan lätt hyra till en modul eller minska med en modul om verksamheten krymper. Man betalar bara för det man använder.

Fler nyheter