Idag har återhämtning och rekreation blivit vardag

14 maj 2020 jonas olsson

För inte så länge sedan var det lyxigt. Där endast de framgångsrika kunde söka tillflykt när livet blev lite för mycket. Dessa dagar är över och idag ser det helt annorlunda ut. Att åka iväg på spa är nu en skön avkoppling som är tillgänglig för alla i samhället oavsett vad man arbetar med. Där även vanliga arbetare kan få chansen att landa och ladda om sina batterier. Vilket är glädjande då många idag lever i en stressig vardag full av krav från både arbetsgivare och samhället. Du hittar många spahotell i Tällberg. Här hittar du ett exempel https://akerblads.se/.

 

Att ta en kort paus och hitta kraft

Det behövs inte alltid en lång vistelse för att hinna varva ner. Att istället ta en paus och åka iväg en dag eller kanske bara en halv dag kan vara tillräcklig för att skapa den energi som man så väl behöver. Många spa anläggningar erbjuder olika paket där man kan få exakt det man önskar. Det kan vara några timmars relax i anläggningens spa avdelning där man får njuta av både bastubad och vanliga bad. Kanske en måltid och varför inte en skön behandling med vårdande produkter. En behandling som mjukar upp trötta muskler eller en lång lyxig ansiktsbehandling.

 

 

En exklusiv känsla

Tänk att bli visad till en alldeles egen spasvit. Den  inbjudande bubbelpoolen väntar. På ett bord intill står ett vackert dekorerat fat med frukt och choklad. En flaska champange. Två glas på sidan, redan fyllda med den guldglimmande drycken där bubblorna letar sig upp mot ytan. Värmeljusen som skapar ett mjukt sken i rummet. Terapeuten som visar till behandlingsbänken där det nu är dags för en stunds avkopplande massage för att sedan få glida ner i vattnet och njuta av allt det goda. Allt medan en mjuk vacker musik spelar i bakgrunden.

Fler nyheter