I Falun finns det pumpservice för alla pumpar

01 september 2021 william eriksson

Har man ett företag med någon form av vätskehantering kan det vara enkelt att gå på pumpen om det inte fungerar som det ska. Att tappa sugen är ganska lätt, men då är det tur att det finns hjälp. I Falun så finns det sedan 1992 en firma som har pumpservice för alla företag som använder pumpar och hanterar vätskor. En av de stora hemligheterna för att driva ett företag genom decennier är att alltid leverera det bästa som kunderna behöver.

EU-godkända pumpar är en självklarhet

Ska man göra en ny anläggning kan firman stå till tjänst och ta fram de bästa pumparna för den fluid som företaget ska hantera. Alla pumpar är självklart godkända i EU för att hantera vätskor i olika formar. För livsmedelsindustrin finns det livsmedelspumpar som kan installeras. När det handlar om kemiskteknisk industri finns det pulvermembranpumpar att använda i företagets verksamhet.

Kontaktar man ett företag med lång erfarenhet inom pumpteknik och pumpservice vet man att inget lämnas åt slumpen. Med en tekniskt lösningsorienterad samarbetspartner arbetar man för att få rätt pump till rätt verksamhet. Ibland behövs det hjälp att ställa in pumparna korrekt efter installation. Då kontaktar man firman som mer än gärna kommer på återbesök och fixar problemet. Behöver man byta någon del på pumpen när man har service eller reparation används bara originaldelar till pumparna.

Lokala aktörer i samverkan gynnar alla företag

Som företagare i Dalarna vill man gärna i första hand anlita lokala aktörer som kan hjälpa till. Lokala aktörer känner till området och vårdar sina kunder för att skapa långvariga arbetsrelationer. Då är det skönt att veta att det finns pumpservice i Falun som man kan kontakta när det gäller. Oavsett om det handlar om rådgivning, leverans eller service så får man en firma som är serviceminded och alltid sätter kunden i fokus.

 

 

 

Fler nyheter