Flyttfirma med helhetslösning

14 februari 2020 Cecilia Olsson
Flyttfirma med helhetslösning

En flytt kan vara både enkel och besvärlig, det beror helt och hållet på vilka förutsättningar man har samt hur bra man planerat. Det allra enklaste man kan göra är att anlita en firma som hjälper till med precis allt från packning till flyttstäd och montering. Det handlar i slutändan om hur mycket man har lust att göra själv samt hur mycket pengar man kan tänkas lägga på flytten. Har man många vänner som är villiga att hjälpa till kan det vara smidigt att bara hyra en lätt lastbil och sköta jobbet i goda vänners lag.

För att underlätta packning bör man börja i god tid. En flytt är även ett gyllene tillfälle att sortera ut sådant som man inte längre behöver genom att kasta, sälja eller skänka det till välgörenhet. Då blir det färre saker att flytta samt att man får bättre ordning i det nya hemmet. Man bör också vara noga med att skriva (eller färg markera) kartongerna med vilket rum i det nya hemmet lådorna ska placeras samt tydligt markera kartonger som har ömtåligt innehåll. Packa in ömtåliga saker noga och tejpa eller knyt ihop långa saker som till exempel gardinstänger. 

Planerar man och packar noga bör flytten gå smidigt, men då återstår städningen. Att anlita en städfirma som sköter flyttstädet behöver inte kosta så mycket (speciellt med RUT-avdrag) och det kan verkligen vara värt att slippa göra det själv efter att ha flyttat hela sitt bohag. Om man är i behov av flyttstäd i Stockholm så kan Flyttfabriken hjälpa till. De har alltid 3 dagars nöjd-kund-garanti på flyttstädning så man kan vara säker på att arbetet blir väl utfört. Flyttfabriken erbjuder även flytthjälp, flyttmaterial, pianoflytt och magasinering. De startade år 2008 och har sedan dess genomfört många små och stora flyttuppdrag med lyckade resultat. Flyttfabriken AB har trafik- och ansvarsförsäkring, trafiktillstånd och de arbetar alltid med miljön i fokus.

Fler nyheter