Ett vackert leende

06 april 2020 william eriksson
Ett vackert leende

Ett leende kan göra så mycket. Det kan vara början till en vänskap. Det kan muntra upp en trist dag för någon, och det smittar! Men är man alltför medveten om sina tänder, kan det hända att man inte vågar visa dem… Det estetiska är dock det minsta av de problem som kan uppstå när tänderna inte sitter som de ska. Obehandlade problem kan leda till tandvärk, felaktig bettfunktion, onormalt slitage på tänderna och överbelastning på käkbenet. Du som känner att du helst vill slippa detta problem kan överväga tandreglering som lösning.

 

Fördelarna med raka tänder

Det finns de som drar sig för att skaffa tandställning, kanske för att de tycker att det ser fult ut, eller för att de som har det någon gång klagat över obehag. Och det är ett faktum att det inte är det skönaste i världen att ha tandställning. Men det är också viktigt att komma ihåg att, av de som genomgått hela behandlingen och nu har raka, fina tänder, är det ingen som ångrar sig. Tänder som sitter som de ska håller sig friska längre, är lättare att göra rent, och gör att bäraren känner sig stolt och glad. Man kan visa upp dem utan problem, le hur ofta man vill.

 

 

De vill se dig le

I Stockholm finns Le. De är specialister på tandreglering, och hit kan du vända dig när du vill boosta ditt självförtroende genom att förbättra din munhälsa. Här kan du lära dig om och beställa olika behandlingar som tandställning, osynlig tandställning för ett mer diskret resultat, och även porslinsfasader för att korrigera tändernas form och färg. Allt för att få dig att vara stolt över ditt leende. Det är aldrig för sent att börja behandlingen, och ju snabbare du bestämmer dig, desto snabbare kommer du att kunna njuta av resultatet. 

Fler nyheter