En djuraffär för dig och din bästa vän

17 september 2020 william eriksson

Alla som någon gång har haft ett djur vet vilken berikning det är i livet. Det spelar egentligen ingen roll om det är en hund, katt, en vandrande pinne, guldfisk eller en häst. Man får en alldeles speciell relation till sitt husdjur. Man blir fäst och älskar det som om det vore en familjemedlem och sörjer det kopiöst den dag det lämnar oss. För det är verkligen en familjemedlem. 

Det innebär såklart också att vi inte köper någonting annat än de bästa produkterna för att ta hand om våra djur. Den bästa maten, de roligaste leksakerna och det godaste godiset. Ingenting annat är gott nog för din lilla “pälskling”. I djuraffärer hittar du koppel, sele, halsband och allt annat som hör till för att ta hand om och göra livet så bra det går för de små liven.

Shoppa loss med din hund

Det fanns en tid när man kunde se hundvalpar och kattungar i skyltfönster i en del djuraffärer. I somliga delar av Europa finns den vanan kvar. Men när man talar om djuraffärer Sverige handlar det i regel om tillbehör och ingenting annat. 

Det får man säga är en himla tur. Djuraffärer lurar en lite med sitt namn. Som sagt handlar det i regel om affärer som säljer djurtillbehör, inte levande djur. Men det är så väl gott nog. Dessutom är det lite kul eftersom att djuraffären är en av få affärer där du får lov att ta med ditt djur in.  

Har du inte varit och shoppat med hund än så är det här en rolig möjlighet du måste prova på. Det finns ingenting bättre än att gå bland varorna med sin hund eller katt och låta djuret själv välja vad som köpas. En relationsstärkande aktivitet för dig och ditt djur. Här har du ett exempel på en djuraffär i Stockholm: https://www.xn--djuraffrstockholm-wqb.se/ 

Fler nyheter