En bra köksvåg är en pålitlig hjälpreda i köket

20 november 2021 Cecilia Olsson

editorial

En köksvåg är något man kan ha stor användning av i sitt kök. Att kunna väga sina ingredienser vid matlagning och bakning kan göra att allt flyter på smidigt och det blir enkelt att följa ett recept till punkt och pricka. Vill man till exempel ha samma storlek på laxbitarna eller exakt mängd mjöl till bullarna så kan en bra köksvåg vara ovärderlig. Beroende på vilken köksvåg man väljer så kan de även ha specialfunktioner som underlättar ytterligare när man skapar något i köket. 

Brett sortiment av köksvågar 

Om man är på jakt efter en bra köksvåg så kan man titta på Vågexpertens sortiment. De är Skandinaviens största online-leverantör av vågar samt mätutrustning och de satsar alltid på att ha de senaste modellerna på lager. Vågexperten säljer bland annat köksvågar av hög kvalitet med precision, bra funktioner och snygg design. Köksvågarna är dessutom väldigt tåliga och hållbara, därför lämnar de alltid garanti på dem på mellan 2 och 20 år beroende på vilken man väljer.

image

Vågexperten har allt från enkla vågar med klassisk design till riktigt avancerade köksvågar som passar perfekt till professionell matlagning och bakning. Till exempel har de en våg som kan mäta ingredienserna i förhållande till huvudingrediensen. Således räknar man ingredienserna i procent, vilket gör det enkelt att laga eller baka precis en så stor eller liten portion som man önskar. 

Köksvågar som är lätta att hantera 

Vågarna som man hittar hos Vågexperten är dessutom väldigt enkla att hålla efter. Man kan smidigt torka av dem med en fuktig trasa och även använda rengöringsmedel på dem vid behov. Vågarna är också väldigt användarvänliga och på många av modellerna så kan man välja på fler måttenheter än gram. Köksvågarna har en fördjupning på vågplattformen, som gör att exempelvis en skål kan stå stabilt medan vägning sker. Vågen i sig är konstruerad så att även den står stabilt på köksbänken.

Fler nyheter