En auktoriserad låssmed i Stockholm har många olika uppdrag

30 november 2021 william eriksson

editorial

Du kanske aldrig har varit i kontakt med en låssmed, men så plötsligt är det just en låssmed som du behöver som mest. När är det då läge att kontakta en låssmed? Det första du kanske tänker på är om du har tappat bort dina dörrnycklar. Och det är förstås sant, för då ska du givetvis kontakta en låssmed så att du kommer in i ditt hem. Men en låssmed har mycket mer än så att erbjuda dig.

Som privatperson kan du kontakta en låssmed om du har tappat bort dina nycklar eller fått dem stulna. Det kan du även göra om du behöver extranycklar eller för att laga ett trasigt lås. Många låssmeder kan även erbjuda bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare, kommuner och statliga verk installationer av lås, passagesystem, inbrottslarm och fastighetsboxar.

Som du ser kan en låssmed göra mer än bara öppna lås och kopiera nycklar. Ett exempel på en auktoriserad låssmed i Stockholm är Låsman som du kan besöka på: https://www.lasman.se/ De tillhandahåller även dygnet-runt låssjour i Stockholm och hjälper dig att öppna dörren även nattetid. Det är bra att veta var du ska ringa om du behöver en låssmed som har jour.

image

En låssmed installerar olika typer av passagesystem

En elektronisk passerläsare kan installeras och användas för alla typer av dörrar. Förvaltaren kan via internet anpassa vilka nycklar som ska fungera till passerläsare som är utplacerade i fastigheten. Med en Wallpad kan hyresgästerna logga in och boka allmänna utrymmen som tvättstugan. Inloggning sker genom att föra en elektronisk nyckelbricka framför Wallpadens läsare. 

En låssmed kan även installera en porttelefon och det finns lite olika modeller att välja bland. Om du behöver någon form av passagesystem till din fastighet kan du kontakta en auktoriserad låssmed. De kan hjälpa dig att hitta ett passagesystem som passar dina önskemål och behov. 

Fler nyheter