Effektivisera lagret med entresolplan

24 februari 2021
patrick pettersson

För företag med blick för smarta lösningar finns det alltid möjligheter. När verksamheten expanderar behöver man inte nödvändigtvis leta nya lokaler. En lagerflytt är dyr och stjäl tid och lämpliga lokaler finns inte alltid att hitta runt hörnet. Ett behov av utökade lagerytor eller ytor som ska användas i andra syften kan lösas på ett bra sätt med hjälp av ett entresolplan.

Själva idén med entresol är att bygga på höjden snarare än att utöka golvytan på marknivå. Lokaler som används som lager är ofta väl tilltagna vad gäller kvadratmeter – men ännu mer yta finns helt outnyttjad, bara en bit upp. Genom att bygga ett entresolplan kan man fördubbla sin lagerkapacitet.

Ökad kapacitet utan att skaffa större lokaler

Att låta bygga entresolplan är otroligt smart. De allra flesta lagerlokaler har mängder med outnyttjat utrymme. Takhöjd är bra standard i världens mått mätt och mängden yta som används till precis ingenting är förbluffande. 

Företagets behov styr hur stort entresolplan man bygger. Man kan låta entresolen täcka större delen av den befintliga lokalen eller bara mindre delar. Det går att montera olika typer av trappor för enkel access. När bygget är färdigt har man en enkel men stabil konstruktion som tillåter betydligt större lagerhållning.

Att skaffa entresolplan

Har ni problem med er lagerkapacitet idag? Vänd blicken uppåt! Ta kontakt med de verkliga proffsen på entresolplan och få den hjälp ni behöver. Boka ett möte med experterna och gå igenom er lokal och era behov av lagerinredning. Få en gratis offert och bestäm hur ni vill gå vidare.

Erfarenhet och kompetens skapar förtroende. En firma med lång erfarenhet och skickliga montörer levererar och monterar er entresol snabbt och säkert. Ni får en svensktillverkad entresol med CE-märkning. Och snart har ni fått den lagerkapacitet för att företaget ska kunna fortsätta utvecklas och vara vinstgivande.

Fler nyheter