Det byggs flera kontorshotell i Stockholm

19 november 2021 patrick pettersson

editorial

Att bygga kontorshotell i Stockholm verkar vara något som kommer att fortgå en tid framöver. Att hyra ut kontor i form av kontorshotell är en lukrativ affärsidé och den tilltalar många människor i vår huvudstad som har behov av att allt är färdigt och klart. När man hyr kontor på ett kontorshotell i Stockholm kan man förvänta sig att det är fullt utrustat med både möbler och maskiner. Det är med andra ord bara att flytta in och hyra så länge man behöver det, utan några större åtaganden.

Ett kontor med möjlighet att nätverka med andra

Hyr man ett kontor i ett kontorshotell ges det en hel del möjligheter att nätverka med andra. Det finns flera naturliga mötesplatser i ett hotell. Man har till exempel den gemensamma entren och det sedvanliga fikarummet. Utöver det finns det större grupprum och konferensrum att hyra. Kanske håller man en konferens där man bjuder in de andra som hyr sina kontor på samma kontorshotell i just Stockholm.  

Hyr man ett konferensrum vet man att alla tekniska prylar alltid kommer att vara på plats. Det finns whiteboard och projektor tillsammans med blädderblock och tillräckligt många stolar och bord. Allt är upplagt för att konferensen eller sammanträdet ska bli en trevlig och förmodligen framgångsrik succé. 

 

image

 

Ett val som ligger i centrum

När man hyr ett kontorshotell i Stockholm så kan man verkligen säga att man gjort ett val som ligger i centrum. Både verksamheten och det centrala i ens affärsidé är precis i mitten av Sveriges huvudstad. Hur mycket mer centralt kan det bli kan man undra. Det gör att det är lätt att ta sig hit både med flyg och tåg och i vissa fall även med båt om det skulle fungera bättre. Det ligger relativt nära centrum av Sverige och kan därför också nås enkelt med bil.  

Fler nyheter