Äta hamburgare i Östermalm med vännerna

17 oktober 2021 Lily Hansen

editorial

Dina vänner och din familj brukar alltid försöka ses några gånger i månaden. Ibland går ni ut för att äta middagar, ibland blir det biobesök eller någon annan rolig aktivitet som passar alla. Ni tycker om att umgås med varandra och har alltid hängt ihop, ända sedan skoltiden. 

Den här kommande helgen har ni bestämt träff igen. Ni ska ut och äta och den här gången ska barnen följa med. Det är inte alltid de får följa med, ibland vill ni ju faktiskt ha lite egentid bara vuxna. Men den här gången ska ni göra något skoj med kidsen för att sedan gå och äta mat. 

Ni bestämmer er för att det får bli hamburgare. Det gillar ni allihopa och barnen, ja de älskar ju hamburgare hela bunten så det blir perfekt som middag. Men var går man och äter god Hamburgare i Östermalm?

 

Hamburgare på olika sätt

Ena vännen pratar alltid så gott om ett ställe på Östermalm som gör de godaste burgarna någonsin. Ni bestämmer er för att gå dit efter leklandet med ungarna. 

En hamburgare kan vara så mycket. Den kan vara relativt smaklös och intetsägande till smakrik, fantastisk och härligt. Beroende på hur burgaren tillagas så kan den alltså smaka helt olika. Det är ju egentligen detsamma med all slags mat, inte sant? Ingen köttfärssås är ju den andra lik till exempel, eller hur?

Ni ser så mycket fram emot dessa hamburgare. De ska vara väldigt stora och väl tilltagna i storleken. Välfylld med både sallad, egengjord dressing och mycket ost och gurka. Det bara vattnas i munnen när ni tänker på att ni ska få äta dessa goda hamburgare i helgen. Det brukar vanligtvis inte vara sådan typ av mat ni äter på era träffar. Men nu ska ju barnen med också. Då passar det perfekt med hamburgare. 

Fler nyheter