single-image

Ansiktsmask som gör det lilla extra för huden

Trött och glåmig hy är något som kan dra ner självkänslan. Det gör att man ser sliten och trött ut även fast man kanske inte är det egentligen, och det är nog något ingen vill göra. Att man har sådan hy kan beror på olika saker, en av de vanligaste anledningarna är att den behöver mer fukt och näring.

Ge huden vad den behöver

Genom att ha en bra hudvårdsrutin som man utför dagligen lägger man en bra grund för en välmående hy. I den bör rengöring och återfuktning ingå som självklara element, sedan kan man även komplettera den med serum, krämer eller andra produkter som hjälper till att minimera eventuella besvär man har. Det viktiga är att hitta produkter som är anpassade efter den hudtyp man har och för bästa effekt bör man använda en hel serie. De olika produkterna i en serie är nämligen framtagna för att hjälpa varandra att skapa perfekt resultat. Har man då till exempel produkter med aktiva ämnen från olika serier kan det göra att de tar ut varandra eller skapar en obalans som därmed inte ger önskat resultat och i värsta fall irriterar huden. 

Komplettering som gör skillnad 

Det som gör det lilla extra för huden är lägga en ansiktsmask med jämna mellanrum, gärna en till två gånger i veckan. Det kan tillföra precis det huden behöver och ger den en extra boost. Man hittar ansiktsmasker som kan göra allt från att djuprengöra till att återfukta huden och vissa kan  även ha positiv effekt mot exempelvis finnar eller fina linjer, man kan helt enkelt hitta en mask för varje tillfälle. På www.sephora.se finns ansiktsmasker för alla behov och hudtyper. De har ett välsorterat sortiment med både välkända och sällsynta produkter där fokus ligger på kvalitet. Komplettera hudvårdsrutinen med en ansiktsmask och få en frisk och välmående hy med lyster.

Leave a Comment

Your email address will not be published.